Over Mij

Nadat ik jarenlang last heb gehad van fysieke problemen ben ik door mijn yogalerares doorverwezen naar Wapitihealing. Daar word ik behandeld door Patrick Vierhout. Door deze positieve ervaring ben ik zelf bij Wapitihealing met de opleiding energietherapeut begonnen. Hierdoor kan ik de techniek ook bij mezelf toepassen. Op dit moment zijn mijn klachten sterk verminderd en sta ik veel meer in mijn eigen energie. Ik ben nu drie jaar bezig met de opleiding energietherapie en kan inmiddels ook andere mensen helpen om hun pijn te verlichten en hun klachten weg te nemen.

Sinds een jaar behandel ik ook paarden.

Om de frequenties van het lichaam goed aan te sturen zullen eerst de chakra's in balans moeten zijn. De chakra's kunnen zich verplaatsen en verkleuren. De eerste behandeling controleer ik de chakra's en breng ze weer in balans. Daarna behandel ik de zenuwbanen via de wervels en tot slot stuur ik de organen aan. Alle frequenties stuur ik aan via het achterhoofd.

Tijdens de tweede afspraak na 2 weken kijk ik of alles in balans is gebleven en kan er gekeken wordennaar fysieke klachten.

In de daarop volgende behandelingen blijf ik alles herstellen tot het probleem verholpen is.

Een behandeling duurt ongeveer een uur. Bij een behandeling hoeft u alleen maar te liggen op een behandeltafel. Alle kleding kan gewoon aanblijven.

Behandelen kan ook in Noordwijk bij Wapitihealing, Patrick Vierhout kijkt dan mee.

Behandeling van paarden

De behandeling van paarden doe ik op afspraak bij de stal. Het paard kan tijdens de behandeling gewoon aan een lijn staan. Ik behandel een paard ook via het hoofd.